Op donderdag 25 februari ’21 was het zover, wij als HIRM mochten in samenwerking met Stichting Wens Ambulance Hondsrug een wens in vervulling brengen. Deze wens kwam van een 3-jarige jongen. De jongen was ernstig ziek en had nog de wens om met zijn gezin een dagje weg te gaan. Wij waren enthousiast over het vervullen van deze wens en wilde deze wens tot een succes volbrengen. Na wat regelwerk en afspraken met verschillende partijen, waaronder de ouders van de jongen, kon de wens worden vervuld.

Op de dag van de wens, donderdag de 25ste, begonnen wij als team van HIRM en de stichting al vroeg. Vandaag is het de taak van HIRM om de rit tot een succes te volbrengen. De rit moest leuk en veilig zijn voor de 3-jarige jongen. Zo hebben wij de ambulance ingericht met knuffeldieren en een warme deken om onder te liggen op de brancard. Ook hebben wij tijdens het rijden de jongen bij zijn moeder op schoot gezet, voor het veilige en rustgevende gevoel bij de jongen. Tijdens de rit voelde iedereen de gezonde spanning over, hoe zal de dag verlopen? en hoe zal de jongen deze dag ervaren?

Bij aankomst in Plopsaland Coevorden werden we opgewacht door twee studio100 figuren. Bij binnenkomst stonden meer studio100 figuren op de jongen te wachten en was het gehele park open voor die dag. De jongen had een geweldige dag en straalde van enthousiasme. De ouders van de jongen vertelde dat de jongen aan het genieten was en daardoor de ouders ook aan het genieten waren. Na deze waardevolle dag voor de jongen en het gezin kan HIRM en de stichting alleen maar terugkijken op een groot succes en het verlangen naar meer vervullingen van wensen.