HIRM heeft afgelopen maand de nieuwe locatie in gebruik genomen. Vanaf heden zijn wij gevestigd aan de Jacob Le Mairestraat 18 te Emmen. Hier hebben wij al onze materialen onder één dak. Daarnaast is er ruimte voor kantoorwerkzaamheden en vergaderingen. Door het in gebruik nemen van de nieuwe locatie wil HIRM zijn klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Dit is mogelijk omdat deze locatie mogelijkheden biedt op verscheidene vlakken. Hierbij kunt u denken aan een aparte kantoor en vergader ruimte. Daarnaast staan de voertuigen en materialen onder dak. Dit draagt bij aan de goede kwaliteit, behoud en onderhoud van het materiaal.

Eind dit jaar verwachten wij de verbouwing aan de binnenzijde voor kantoor en vergader ruimte klaar te hebben.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor u, neem gerust vrijblijvend contact op.